Klantenservice


Welkom bij de klantenservice van MijnBadjas.nl.

Onze missie is om u een ontspannende en plezierige winkelervaring te bieden en onze klantenservice staat hierbij centraal. Wij zijn er om u te helpen bij alle vragen, opmerkingen en eventuele problemen die u heeft. Hieronder vindt u meer informatie over onze diensten en hoe u contact met ons kunt opnemen.

Contact opnemen met MijnBadjas.nl Als u vragen of opmerkingen heeft over onze producten, uw bestelling, betaling of levering, kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op 085-0606514, een e-mail sturen naar info@MijnBadjas.nl of het contactformulier op onze website invullen. We doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. 

Veelgestelde vragen
Op onze veelgestelde vragen pagina kunt u antwoorden vinden op de meest voorkomende vragen. Klik hier om naar de Veelgestelde vragen te gaan!

Retourneren
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in om uw retour aan te melden. Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op uw bankrekening.

Garantie
MijnBadjas.nl garandeert de kwaliteit van haar producten. Mocht u toch een klacht hebben over een product, neem dan contact met ons op en wij zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke service
Bij MijnBadjas.nl hechten we veel waarde aan persoonlijke service en klanttevredenheid. Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden en zijn altijd beschikbaar om te helpen bij eventuele problemen of vragen. Onze klantenservice is er om u te ondersteunen en te adviseren, zodat u optimaal kunt genieten van uw aankoop bij MijnBadjas.nl.

Feedback en suggesties
We stellen uw feedback en suggesties zeer op prijs, omdat ze ons helpen om onze service te verbeteren en onze klanten beter van dienst te zijn. Als u opmerkingen of suggesties heeft, kunt u contact met ons opnemen via info@MijnBadjas.nl. We horen graag van u!

Bedankt voor uw bezoek aan de klantenservice pagina van MijnBadjas.nl. We hopen dat we u hebben kunnen helpen en wensen u een ontspannende ervaring met uw badjas.